Toch Nog Leren Lezen – Wat is hier beschikbaar en hoe pakt u het aan?

Op deze website kunt u alle delen van de methode TNL raadplegen. Het werken met TNL zal altijd plaatsvinden op basis van de aanpak zoals beschreven in de uitvoerige handleiding. Die zal bij u beschikbaar moeten zijn (bestellen kan eventueel in de TNL webshop). Een behandeltraject kan langs deze weg ook op afstand worden georganiseerd. Specialisten kunnen zo de begeleiding verzorgen en daarbij eventueel ook derden inschakelen.

De leesdelen 1 en 2 zijn hier twee keer beschikbaar. Uiteraard als gewoon leesdeel als onderdeel van de complete reeks, maar in het Varia onderdeel zijn de leesdelen 1 en 2 er nog een keer, maar dan voorzien van extra instructies. Deze zijn er voor bedoeld om ook niet gespecialiseerde begeleiders per pagina extra ondersteuning te geven bij de aanpak.

Bij de leesdelen 3 t/m 14 baseert u de behandeling verder op de handleiding.

Bij de leesdelen 3 t/m 14 is er extra oefenmateriaal in spelvorm beschikbaar.

Daarnaast zijn er nog de twee programma's: TNL-Lezen en TNL-Spellen.

Natuurlijk omvat de methode meer dan de hier geboden materialen. In het basispakket zijn ook mappen met kopieerbladen, toetsen, voorgangsreportages – en meer beschikbaar. Ook de uitgebreide handleiding zit daarin opgenomen. Dit hele digitale traject steunt daarop. Het basispakket kan besteld worden via www.TNL.nl.